Bossche Apenkooi kampioenschappen

De spelzaal van Flik-Flak wordt donderdag 10 mei 2018 omgetoverd tot een jungle voor de Bossche apenkooi kampioenschappen.

Hoe gaat Apenkooien? Klik hier

 

Wij bieden de deelnemers een sportieve dag, waarbij ze kunnen rennen, klimmen en klauteren over de diverse spectaculaire apenkooi parcours.

Wat is apenkooi?

Apenkooi is een tikspel over obstakels waarbij de grond niet geraakt mag worden. Bij het spel wordt je behendigheid, inzicht en uithoudingsvermogen volledig op de proef gesteld. Het wordt strijden tot de winnaar bekend is!

Er wordt gesport en gestreden om de titel Bossche kampioen apenkooien. Het doel van de organisatie is: zoveel mogelijk kinderen met elkaar plezier laten beleven in het sporten. 

De kampioenschappen worden gehouden op donderdag 10 mei.

Het evenement zal plaatsvinden in  de spelzaal van Flik-Flak

Inschrijven kan in 3 verschillende leeftijdscategorieën. Om de veiligheid te waarborgen is het belangrijk om bij inschrijving je aan deze leeftijdscategorieën te houden.

-Groep 3 & 4  09.00 - 11.00 uur 

-Groep 5 & 6  11.00 - 13.00 uur 

-Groep 7 & 8  13.00 - 15.00 uur 

De deelnemers uit bovenstaande categorieën zullen gaan strijden om de felbegeerde titel: ‘Apenkooi kampioen’.

Inschrijven

Ben jij liever actief bezig in de vakantie en houdt je van rennen, klimmen en klauteren, dan is dit het kampioenschap waar je bij moet zijn. Opgeven kan via de website: www.iagsportevent.nl 

Kosten per team: 15,- euro minimaal 6 personen – maximaal 10 personen. Kosten per individu: 2,50 euro Na inschrijving ontvangt u binnen 2 dagen een email met betalingsgegevens. De inschrijving is afgerond wanneer wij de betaling hebben ontvangen.

Klik hier voor de poster 

Klik hier voor het filmpje

Klik hier voor het inschrijfformulier

De Bossche apenkooi kampioenschappen is een samenwerking tussen Turnoss, Sportacademie Den Bosch en Flik-Flak.

Deelnemen aan de Bossche Apenkooi Kampioenschappen gebeurt op eigen risico.