LET OP: Komend jaar hebben we vier dagen coachcongres. Per dag kun je 8 licentiepunten behalen. Mocht je met je club aan één van de vele activiteiten deelnemen dan is een bezoek aan het coachcongres mooi te combineren. Stel zelf je eigen programma samen.

Inschrijven voor het behalen van je licentiepunten verloopt via de KNGU campus. Heb je nog geen licentie maar wil je wel deelnemen aan het coachcongres dan ontvang je na afloop een certificaat van deelname.

Algemene informatie

Het coachcongres tijdens het IAG is in samenwerking met de KNGU en staat geheel in het teken van sporten, trainen en coachen.

Tijdens het congres kun je kiezen uit verschillende lezingen en (bij)scholingen, bedoeld voor coaches van recreatief tot en met het hoogste wedstrijdsport niveau. Verder kun je je bij dit congres bij sommige workshops ook inschrijven als sporter of als coach/ assistent coach zonder licentie. Zie programmaboekje! Deze is te downloaden via de link in het rode 'programma/tijdschema' kader.

Hieronder vind je informatie over de verschillende opties, aanmelding en kosten.

Het congres biedt je de kans om je  kennis te vergroten en ervaringen uit te wisselen met collega coaches over bijvoorbeeld technische zaken, mentale aspecten of medische kwesties.

Het Coach Congres is bovendien een uitstekende omgeving om andere ambitieuze mensen uit de sport te leren kennen.

Licentie/verlengingspunten

Verschillende sportbonden die met het KSS licentie systeem werken, zoals bijvoorbeeld de KNGU,  kennen licentiepunten toe voor het volgen van scholingen op dit congres. In het programmaboekje kun je zien hoeveel licentiepunten je per onderdeel kunt halen. Alleen coaches met een licentie ontvangen licentiepunten. Alle deelnemers ontvangen een certificaat van deelname.

Gastdocenten

De lezingen en (bij)scholingen worden verzorgd door professionele collega’s met passie voor hun vak. Iedere docent heeft zo zijn eigen specifieke vakkennis en wil die graag met jou delen.
Uitwisselen met andere trainers inspireert en helpt jou en je sporters weer een stap vooruit. We nodigen je van harte uit om te leren van deze deskundigen en zelf ook jouw kennis te delen met hen.

Aanmelden

Interesse? Coaches, trainers en bestuurders en anderen kunnen zich aanmelden voor het Coach Congres.
Inschrijven kan tot uiterlijk  ' 3 mei ' (zie coachcongres/aanmelden) Let op! VOL = VOL

Voor vragen mail naar info@iagsportevent.nl o.v.v. coachcongres

Kosten voor deelname

  • 1 workshop  € 18,50
  • 3 workshops  € 47,50
  • 6 workshops  € 77,50
  • Lunch  € 7,50
  • Diner (Ticket foodcourt) €10,00
  • Losse overnachting incl. ontbijt op de IAG camping € 17,50

Programma / Tijdschema

Wedstrijdindeling & Uitslagen

No items found.

Interesse Gym & Jump

Contact & Route

Vrijwilligers

Algemene voorwaarden & privacy beleid

Pers & Media

Avond Programma

Kids

Plein activiteiten

Side Events

Foodcourt

Tickets

Programma Coach Congres

Coach Congres

Acro

Programma - Kampen en Trainingsstages

Kampen & Trainingsstages

Bosch Beweegt

Open Podium

Aanmelden Gym & Jump

Busvervoer Gym & Jump

Programma Gym & Jump

Gym & Jump

Your Stage

Gym for Life Challenge