Overzicht

Het IAG met al haar nevenactiviteiten richt zich op sportbeleving in de breedste zin van het woord en biedt daarmee een programma voor allerlei doelgroepen. De ideale omstandigheden om (hernieuwd) kennis te maken en ervaringen uit te wisselen met vakgenoten. Samenkomen, knowhow delen en netwerken, en dat alles tijdens een fantastisch evenement.

Netwerkbijeenkomsten

Het IAG is een mooie gelegenheid om netwerkbijeenkomsten te organiseren. Ze worden aangeboden in het programma en er is ook maatwerk mogelijk. Vraag informatie aan via info@iagsportevent.nl. Meer informatie over overige netwerkbijeenkomsten volgt zsm.

Meet & Greet

Tijdens het IAG zullen verschillende toppers niet alleen in actie komen op de wedstrijden, maar kun jij ze ook ontmoeten! Er is verschillende keren een meet & greet met een bekende sporter. Wie dat zijn, blijft nog even geheim. Bedrijven en organisaties kunnen desgewenst een maatwerk-sessie boeken.
Meer informatie volgt zsm.

Sponsordorp

In het sponsordorp krijgen betrokken bedrijven en instanties alle aandacht die ze verdienen. We bieden vergaderruimtes, businesslounges en vipruimtes om bijeenkomsten te organiseren voor grote en klein(ere) groepen, met of zonder catering. Daarnaast zijn er kantoorfaciliteiten en gratis wifi.

Arrangementen op maat

Tijdens het IAG is er van alles mogelijk. Ook voor u als bedrijf allerlei mogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld uw bedrijfsuitje tijdens het IAG plannen, maar ook een vergadering of met uw gasten naar ons evenement komen. Indien u hier graag meer over wilt weten, kunt u contact opnemen via info@iagsportevent.nl.

Uiteraard zijn we nog druk bezig om het programma uit te breiden.
Wijzigingen voorbehouden.

Wanneer u zich heeft opgegeven voor één of meerdere activiteiten tijdens het IAG, dan zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Zakelijke activiteiten