Mogelijkheden

Theaterarrengement

Tijdens de topsportzaterdag en het cultuurfestival Bosch Beweegt draagt u bij aan het ondersteunen van jong sporttalent, en u krijgt er een zinnenprikkelende avond voor terug. De combinatie van kunst, verwondering én het streven naar optimale perfectie vormt de ideale gelegenheid om uw zakenrelaties of medewerkers te trakteren op een verrassend arrangement. Samen valt u van de ene verbazing in de andere!

Na een korte rondleiding over het festival terrein starten we met een topsport diner boven in de Businessroom van MSE.

Bij terugkomst op het plein kunt u genieten van diverse life optredens tijdens de Business Coffee, of misschien stort u zich liever met het hele gezin in de Bosch-jungle in één van onze sporthallen, voor een potje hedendaags apenkooien, jump around of freerunnen?

Na deze wonderlijke ervaring, bent u klaar voor het vervolg van de avond met een prachtige theatervoorstelling. Tijdens deze Cirque du Soleil achtige voorstelling zult u zien hoe dans, muziek, podiumkunsten en de gymnastische sporten elkaar ontmoeten.

We hopen u te zien. Voor kaarten en meer informatie kunt u contact opnemen met info@iagsportevent.nl. De opbrengst van uw arrangement komt ten goede aan het talentenfonds.

Talenten van nu, Oranjehelden van de toekomst!

Vele jonge turn(st)ers, trampolinespringers en acrobaten investeren al hun tijd, energie en doorzettingsvermogen in hun geliefde sport. Ze hebben er alles voor over om zich maximaal te ontwikkelen en zo de top te bereiken.

Eenmaal aangekomen op landelijk en misschien zelfs internationaal niveau, stijgen ook de kosten. Sporters moeten steeds verder reizen, maken meer trainingsuren, volgen buitenlandstages bij topcoaches en verslijten ook sneller hun materialen. Topsport is dus duur en niet alle ouders kunnen dat zomaar betalen. Via het theaterarrengement helpen we deze sporters een stukje vooruit en steken we hen financieel een hart onder de riem.

Het IAG biedt een podium aan het neusje van de zalm in het Nederlandse damesturnen, aangevuld met misschien wel de toekomstig Europees kampioenen uit Hongarije, Engeland of Duitsland zullen. Deze ‘elite gymnasts’ laten op vier toetstellen hun nieuwste elementen zien. Bij de acrowedstrijd is vrijwel de volledige subwereldtop present. Het IAG is een belangrijk toernooi in voorbereiding op de wereldkampioenschappen. Met deelnemers uit onder andere Turkije, Polen, Duitsland en Portugal heeft ook trampolinespringen een sterk deelnemersveld. Daarnaast is het IAG tot kwalificatiewedstrijd bestempeld voor deelname aan het Nederlandse herenturnteam. We hopen dat door ons luid applaus, ook veel Nederlandse sporters de finale gaan halen.

Alles bij elkaar een prachtig palet van wat de gymnasticshe sport op dit moment te bieden heeft! Voor u een mooie arrangement, voor de sporters een extra steuntje in de rug. Desgewenst bieden we graag de mogelijkheid om de talenten te ontmoeten voor een korte kennismaking.

We hopen u te zien. Voor kaarten en meer informatie kunt u contact opnemen met info@iagsportevent.nl. De opbrengst van uw arrangement komt ten goede aan het talentenfonds

Steun met uw bijdrage het talentenfonds!

Talentenfonds