Praktische informatie

Als vrijwilliger ben je van harte welkom om zoveel als je kunt mee te helpen. Echter is het natuurlijk goed mogelijk dat je een of meerdere dagen of dagdelen niet beschikbaar bent. Daar hebben we alle begrip voor. Om daarop in te spelen vragen we graag om dit aan te melden. Dit kan wederom bij het inschrijfformulier. Zo zijn we op de hoogte van de bezetbaarheid op verschillende dagen/dagdelen.
Om deze planning overzichtelijk te maken, kun je allereerst aangeven op welke dagen je beschikbaar bent. Kun je niet heel de dag? Dan kun je bovendien aangeven of je in de ochtend, middag of avond beschikbaar bent.

  • Ochtend (08.00-13.00)
  • Middag (13.00-18.00)
  • Avond (18.00-23.00)

Op de dagen en/of dagdelen dat je bij ons vrijwilliger bent, hoef je natuurlijk niet voor eten en drinken te zorgen.  

Voorbeeldfunctie

Als vrijwilliger ben je tegelijk een van dé gezichten van het IAG Sportevent. Daarbij hoort een voorbeeldfunctie. Zorg er daarom voor dat je helpt waar je kan, er netjes verzorgd uitziet en een goed humeur meebrengt. Ben je van deze voorbeeldfunctie bewust en straal dit ook naar buiten uit. Als jij plezier hebt, hebben andere mensen het ook vaak ook naar hun zin. Samen maken we er een feestje van!

  • Een vrijwilliger om trots op te zijn, zorgt voor:
  • Een vriendelijke, behulpzame houding
  • Een net verzorgd uiterlijk
  • Een lach op je gezicht en enthousiasme
  • Een flexibele, stressbestendige instelling

Aanwezigheid

Om te zorgen dat alle dag- en dagdelen in goede banen geleid kunnen worden, is het belangrijk dat er universele afspraak zijn omtrent aanwezigheid. De coördinator van desbetreffende afdeling is verantwoordelijk voor het doorgeven van de precieze tijden van aanwezigheid. Is er geen duidelijk tijdstip afgesproken? Zorg dan dat je 15 minuten voor de start van dagdeel of hele dag aanwezig bent. Weet je niet precies waar je moet zijn, dan is de infobalie binnen de Flik-Flak accommodatie de juiste plek om dit op te helderen.

Vrijwilligers