Algemene info

Wil jij als coach met je recreatie- of wedstrijdsporter ook eens buiten je eigen accommodatie trainen? Dat kan!
Tijdens het IAG bestaat de mogelijkheid om, samen met je sporters, op kamp te gaan. Het is geen gewoon kamp, want los van dat je elke dag kan trainen met jouw groep, kun je ook genieten van wedstrijden & demo’s en kun je zelf deelnemen aan de vele actieve workshops die het IAG te bieden heeft. In overleg kun je dit jaar een gewenst pakket samenstellen zodat je drie of vier dagen lang kennis kunt maken met allerlei takken van sport.

Op zaterdag is er de mogelijkheid om met jouw vereniging/groep een demo te showen. Je kunt ook mee doen aan de 'Gym for life Challenge'. De Challenge is een wedstrijd waarin je een demo/optreden geeft en hiermee in de prijzen kunt vallen. Het maakt niet uit wat je laat zien, op een trampoline, balk of gewoon op een vloer, met of zonder muziek het kan allemaal! Op vrijdag avond zijn de kwalificaties en op zaterdagavond de finale.
Klik hier voor meer info over de Gym for life challenge.

De kampen zijn bedoeld voor alle niveaus en clubs uit binnen- en buitenland.

Slapen doe je op de IAG Camping (in eigen camper / caravan) of in Flexotels op het IAG terrein. Voor grote groepen kunnen we ook tenten met stapelbedden regelen. Het is natuurlijk ook mogelijk om zelf je overnachting elders te regelen. Kijk bij de pakketprijzen voor goedkope hotels overnachtingen.

Let op!
Helaas kunnen wij wegens het grote aantal deelnemers van de kampen geen rekening houden met de allergieën van uw kind. Op het gebied van eten en drinken is er voor ieder wat wils. Er is altijd een mogelijkheid om uw kind een eigen voedselpakket mee te geven.

NEW!! Freestyle trainingskamp VOL=VOL

Klik hier voor het digitale inschrijfformulier (exclusief overnachting vanaf 12 jaar)
Klik hier voor het digitale inschrijfformulier (inclusief overnachting vanaf 16 jaar))
Klik hier voor de flyer

Prijzen en inschrijfformulier groepen

Klik hier om het inschrijfformulier kampen pakketprijzen te downloaden.

Begeleiding groepen

Sporters worden begeleid door een eigen coach of trainer waar zij elke dag training van krijgen. Per 10 sporters mag er afhankelijk van de soort overnachting (let op: er zijn wel extra kosten indien je gebruik maakt van een Flexotel)
éen coach/trainer gratis mee, indien men zelf een caravan of camper heeft of een kamp boekt zonder overnachting.
Coaches mogen zelf ook aan alle activiteiten/workshops deelnemen!

Avond programma


Filmavond op donderdagavond
Op vrijdagavond
Foodcourt op zaterdagavond
Disco op zaterdagavond
Voorstelling op zaterdagavond

Accomodatie

De Flik-Flak accommodatie is een uniek sportcomplex in de wereld. Verdeeld over bijna 12.000 vierkante meter vloeroppervlakte vind je een groot aantal gespecialiseerde ruimtes en sportzalen, waarin zowel breedte- als topsport wordt beoefend op het gebied van dans, gymnastiek, turnen, springen, acro en andere sporten die hier raakvlakken mee hebben.

Voorbeeld Programma  

- Warming up

- Diverse workshops*

- Plein activiteiten

- Lunch

- Trainen in één van de vele zalen

- Internationale wedstrijd bijwonen

- Kijken bij de voorstellingen

- Deelnemen aan het avondprogramma

- Avond training (alleen voor groepen olv eigen coach)

*Diverse  workshops  zijn o.a. Trampolinespringen, Ropeskipping, Freerunning, Salsa, Röhnrad, Tissu, Capoeira, Choreografie, Sport en spel, Jump Around, RG, Twirl, Acrobatiek, Turnen, enz…

Kampen en Trainingsstages

voor groepen en individuele sporters