foto:

Stoet van Bosch Beweegt!

Eindelijk is het tijd voor de Stoet van Bosch Beweegt! We stappen in het leven van de Marskramer, van Bosch. Deze handelsreiziger trok van stad naar stad, vervult van zijn eigen ego. Hij maakte fouten en zondigde veelvuldig, zoals we kunnen zien aan de verschillende symbolen waarmee Jeroen Bosch hem heeft afgebeeld. Totdat de Marskramer zich bewust werd van zichzelf, van zijn omgeving en van het leven dat hij leidde. Hij liet zijn zonden achter zich, besloot op zoek te gaan naar ultiem geluk, en ging op reis: zijn nieuwetoekomst tegemoet.  

Bosch Beweegt  brengt het verhaal van de Marskramer naar onze tijd, in twee hoofdlijnen: aan de ene kant de hardheid en frustraties in de vorm van de Zeven Hoofdzonden; aan de andere kant het leven, de liefde en de inspiratie van de Zeven Deugden. Jij mag kiezen welke rol en ruimte ze in jouwwereld innemen... Sluit je aan en betreed de wondere wereld van fantasie en werkelijkheid van toen, nu en misschien wel morgen...

Jonge, eigentijdse kunstenaars, geïnspireerd door de Middeleeuwse Bosch geven dit tijdloze dilemma vorm in het hier en nu. Bezoekers en deelnemers aan de stoet maken onderweg kennis met beeldende kunstenaars, gruizige muzikanten, hedendaagse freestylers, en worden vermaakt door straattheater, vage figuren en lieflijke verschijningen. We zien spontaan opduikende freerunners, wankele evenwichtskunstenaars, verhalenvertellers en illusionisten die je ongemerkt verleiden. Ze proberen je te raken - in je hart en in je hoofd. Pak jij de appel aan?

Programma / Tijdschema

  • 28 mei

Wedstrijdindeling & Uitslagen

Interesse Gym & Jump

Contact & Route

Vrijwilligers

Algemene voorwaarden & privacy beleid

Pers & Media

Avond Programma

Kids

Plein activiteiten

Side Events

Foodcourt

Tickets

Programma Coach Congres

Coach Congres

Acro

Programma - Kampen en Trainingsstages

Kampen & Trainingsstages

Bosch Beweegt

Open Podium

Aanmelden Gym & Jump

Busvervoer Gym & Jump

Programma Gym & Jump

Gym & Jump

Your Stage

Gym for Life Challenge

No items found.