Nacht van het kind

Edukans, Het Vergeten Kind, het Liliane Fonds en KiKa slaan één keer per jaar de handen ineen. Op zaterdag 1 juni 2019, de Dag van het Kind, organiseren wij De Nacht van het Kind. Een grootse, landelijke fondsenwervingsactie voor álle kinderen die opgroeien in moeilijke omstandigheden.

Blijf jij ook een nacht wakker voor het goede doel? Deelname is gratis!

Wat is er nou leuker dan met je vriendjes en vriendinnetjes een hele nacht wakker te blijven?

Op de nacht van 1 op 2 juni wordt er bij Flik-Flak in samenwerking met Edukans, Het Vergeten Kind, het Liliane Fonds en KiKa de nacht van het kind georganiseerd tussen 10 uur ’s avonds en 7 uur ‘s ochtends. Dit is een nacht vol met leuke activiteiten voor kinderen van 6 tot 12 jaar. We doen dit om aandacht te vragen voor alle kinderen in nood die elke nacht wakker liggen om dingen waarvan ze niet wakker horen te liggen, zoals armoede, oorlog, ziekte, gebrek aan liefde, gebrek aan onderwijs, geweld of omdat ze gewoon geen kind kunnen zijn.

Edukans, Het Vergeten Kind, het Liliane Fonds en KiKa zetten zich voor deze kinderen in en wij
kunnen ze helpen. Het is namelijk de bedoeling dat je voordat je meedoet aan de nacht van het kind geld gaat inzamelen zodat ook kinderen in nood een toekomst kunnen krijgen. Denk hierbij aan het inzamelen van flessen, langs de deuren met zelf gebakken koekjes of zelf gemaakte kaarten of jezelf laten sponsoren tijdens de nacht van het kind. De manier waarop je het doet maakt niet uit, het gaat erom dat je iets doet voor de kinderen die het zelf niet kunnen.

LET OP: aanwezigheid van een ouder is verplicht!

Check ook de website: denachtvanhetkind.nl !

Download het inschrijfformulier en schrijf je in.

Programma

  • Voorstellingen
  • Disco
  • Bioscoop
  • Speurtocht in het donker
  • Blijf wakker spelletjes
  • Ochtend gymnastiek

Nacht van het Kind