Algemene info

Turnen, dans, rhönrad, springen en acro. Je krijgt het allemaal te zien in de try-out van team Dutch Gymnastics. Deze disciplines zijn allemaal verwerkt in demonstraties die voorbereid zijn voor de World Gymneastrada dat deze zomer gaat plaatsvinden in Dornbirn (Oostenrijk).

De World Gymnaestrada is werelds grootste breedtesport evenement met gemiddeld 20.000 deelnemers. Om er voor te zorgen dat de demonstraties zo goed mogelijk verlopen in Dornbirn is er een centrale trainingsdag georganiseerd en gaan alle groepen hun demonstraties tonen aan publiek tijdens hun try-out in de Maaspoort arena. Optredens bestaan uit groepen van 10 tot wel 100 deelnemers en komen verspreid uit het hele land.

Trainingen

Wil jij meer te weten komen over de World Gymneastrada en ben jij benieuwd hoe ze zich voorbereiding voor dit gave evenement? Kom dan     gerust kijken tijdens hun trainingen en zie met hoeveel plezier zij werken aan hun performance.  Kijk in het programmaoverzicht om te zien wanneer welke demonstratiegroep aan het trainen is.

Programma / Tijdschema

Aanvullende informatie volgt zsm.

  • Zaterdag 1 juni 2019
  • Locatie: volgt

Wereld Gymnaestrada